UA-145931898-1

6 skudd, 4 mål, hat trick!La Ligas mørke hest er velfortjent

Comments · 53 Views

Den 19. runden av La Liga var et Billige Fotballdrakter 2024 fokuskamp. Nr. 2 Girona er vert for nr. 3 Atletico Madrid. I denne kampanjen scoret den spanske spiss Morata et hattrick med 4 skudd og 3 mål, men det var fortsatt vanskelig å lede Atletico Madrid til seier fordi Girona, som spilte hjemme, viste en sterkere offensiv kraft. De scoret 4 mål på rad og endte opp med å vinne 4-3 Drep Atletico Madrid og fortsett å presse Real Madrid på toppen av listen.Før denne kampanjen hadde Girona 8 seire og 2 uavgjorte på 10 La Liga-kamper. Deres siste tap går tilbake til 8. runde av La Liga 1. oktober, da de tapte 0-3 hjemme mot Real Madrid. Selv om Atletico Madrid også er i god form, hadde de kun 2 seire, 1 uavgjort og 2 tap på 5 La Liga-kamper i desember, og etterlot et 7-poengs gap med Girona.I dette slaget satte begge sider ut hovedstyrkene sine. På bare 2 minutter fikk Girona en drømmestart.Valeri Fernandez åpnet scoringen med et skudd utenfor 16-meteren, og hjalp hjemmelaget til å lede 1-0. Atletico reagerte imidlertid raskt.I det 14. minutt headet Griezmann ballen og Morata scoret et lavt skudd fra høyre side av 16-meteren for å utligne. Senere scoret Girona ytterligere to mål fra Savio og Blind for å utvide stillingen til 3-1. I det 44. minutt mottok Morata en pasning fra DePaul og gikk inn i 16-meteren, han dukket rolig forsvarsspilleren og scoret deretter med et skudd. I første omgang lå Atletico Madrid under 2-3 på bortebane.
I andre omgang var Morata fortsatt i utmerket form. I det 54. minutt sendte DePaul et gjennomspill, Fotballdrakt Barn Inter Miami og Morata scoret hattrick fra høyre side av sekstenmeteren.De to lagene returnerte til samme startlinje 3-3. Dessverre, i det 89. minutt av kampen, erstattet Simeone de to spissene Morata og Griezmann. Bare 2 minutter senere presset Ivan Martin målet for å hjelpe Girona. Til slutt vant vi 4-3. Moratas hattrick viste seg også å være forgjeves.I dette spillet spilte Morata 89 minutter, tok 6 skudd og 4 skudd på mål og scoret 3 mål, og alle 3 luftduellene var vellykkede. Dataene ovenfor er de høyeste i spillet. I tillegg gjorde han også 2 gjennombrudd, 1 tyveri og 2 klareringer, vant 5 av 8 bakkedueller og forårsaket 3 fouls. Etter kampen scoret Morata 9,0 poeng. Det kan sies at det er velfortjent.Den 28 år gamle Phillips vil slutte seg til Manchester City sommeren 2022 for en overgangssum på 45 millioner pund. Guardiola håper at han vil bli Rodris rotasjon og til og med starte sammen med sistnevnte. Skader og manglende tilpasningsevne til hans taktiske stil hindret imidlertid Phillips i å skille seg ut. Selv om han nektet å forlate laget i fjor sommer, var han fast bestemt på å bli i Manchester City og fortsette å bevise seg, og ble rost av Guardiola for dette. Phillips har imidlertid fortsatt ikke mange muligheter denne sesongen. Dataene for ett mål på 10 kamper er også dystre nok. Hvis han ønsker å lykkes med å delta i Europacupen til sommeren, er Phillips eneste mulighet å forlate laget.
Det er synd at Morata i en så utmerket kamp fortsatt ikke kunne lede Atletico Madrid til seier. Girona tok 17 skudd og scoret 4 mål på 9 av dem, noe som gjorde hattricket hans ubrukelig. Etter denne kampanjen scoret La Liga dark horse 46 mål i 19 runder av La Liga, https://www.billigefotball2024.com,og ble La Liga-laget med flest mål denne sesongen. Disse dataene, som ser på de fem store europeiske ligaene, er nest etter Bundesliga-leder Bayerns 49 mål, og er på nivå med Bundesliga-leder Leverkusen. Atletico Madrids tap for dem var faktisk ikke urettferdig i det hele tatt.I tidligere rykter var Phillips mer knyttet til Juventus og Newcastle, hvor førstnevnte kun ønsket et lån og krevde at Manchester City skulle bære mesteparten av lønnen hans. Newcastle mangler ikke penger, men Manchester Citys prisantydning på 5 millioner pund i lånegebyr + 40 millioner pund i utkjøp hindrer dem også i å ta en avgjørelse umiddelbart. Imidlertid er dette beløpet ingenting for Paris. Hvis Enrique nikker, vil Ligue 1-magnatene med glede bringe England tilbake til Parc des Princes i Paris.