UA-145931898-1

Super kortingen zijn pas de laatste dagen!

Comments · 342 Views

De lente is stilletjes in ons leven gekomen en april komt eraan! Het is het plantseizoen, misschien heb je dit plantgereedschap nodig!

De lente is stilletjes in ons leven gekomen en april komt eraan! Het is het plantseizoen, misschien heb je dit plantgereedschap nodig!

wiet droger

Elke kweker weet dat er een perfecte temperatuur is om binnen gekweekte planten te drogen. ECO Farm Indoor Growing Plants wiet droger zorgt voor een snellere, efficiëntere drydown die keer op keer consistente, hoogwaardige droogresultaten geeft. zorgt voor een snellere, efficiëntere droogcyclus die keer op keer consistente, hoogwaardige droogresultaten oplevert

Imagen

PRODUCT VOORDELEN:

TE LAGE TEMPERATUUR
Als je je binnenkweekplanten bij een te lage temperatuur, lage jaren 70 en lager droogt, zal het vocht je niet met een constant tempo verlaten. Hierdoor loopt u het risico uw gewas in schimmel te verliezen. Om nog maar te zwijgen van een verlies aan aroma en kracht.

Imagen


TE HOGE TEMPERATUUR
Het drogen van je binnenkweekplanten bij een te hoge temperatuur, 90's en hoger, zal resulteren in een top die te droog, smaakloos en moeilijk te roken is..

EFFECTIEF GEBRUIK VAN MANIER
De droger voor binnenkweekplanten is gemaakt om dit proces te delen met andere kwekers, zoals jij, die weten dat er een betere manier is om binnenkweekplanten te drogen en elke keer consistente, indrukwekkende resultaten te behalen.

Een betere manier, de manier waarop de binnen groeiende planten drogen, resulteert in een top die elke keer perfect droogt. Dit alles met behoud van de terpenen, smaak en THC-inhoud waarnaar u op zoek bent.

voedsel dehydrator


Imagen


Het verwarmingselement, de ventilatoren en de ventilatieopeningen van de ECO Farm dehydrator werken gelijktijdig om vocht te verwijderen uit binnen groeiende planten. Het verwarmingselement van een dehydrator verwarmt het eten, waardoor het vocht van binnenuit vrijkomt.

De ventilator van het toestel blaast vervolgens via de luchtroosters de warme, vochtige lucht uit het toestel. Dit proces gaat urenlang door totdat de binnen groeiende planten zijn opgedroogd tot een aanzienlijk lager watergehalte.

Instelbare thermostaat van 95 tot 160 graden Fahrenheit (F); De ingebouwde ventilator is ontworpen om gelijkmatig drogen te bevorderen zonder oververhitting, en de instelbare thermostaat zorgt ervoor dat voedsel op de optimale temperatuur wordt gedroogd.

Imagen


Dehydrateert binnen groeiende planten voor een betere conservering: 5 stapelbare trays voor flexibele en gemakkelijke verwijdering, reiniging en verbeterde luchtstroom rond uw voedsel voor een soepeler en sneller drogen.

Gemakkelijk om de innerlijke details te zien: het transparante deksel zorgt voor gemakkelijk kijken en observeren

De ECO Farm droger zorgt voor een gecontroleerde droogomgeving, wat betekent dat je binnen kweekplanten perfect gedroogd worden in minder tijd dan nodig is om droog te hangen. Dit alles met behoud van potentie, terpenen en smaak.

Voor meer gedetailleerde informatie over cob led kweeklamp, bezoek onze officiële website:ECO Farm LED

Comments