UA-145931898-1

Hoge drie beste en slechtste Arsenal-tenues uit het Puma-tijdperk

Comments · 208 Views

Dit kan uiteindelijk de verkoop van het shirt stimuleren als we op weg zijn naar de top van het seizoen. Dat neemt de verwarring niet helemaal weg, want de paarse shorts zijn eigenlijk niet in de aanbieding. Het was dus duidelijk geen zet om te proberen meer shorts te promoten. Maar toen A

Alles aan dit shirt straalt klasse en prestige uit. Het geel is boeiend en indrukwekkend, terwijl de blauwe accenten geweldige accenten zijn die perfect samengaan met de primaire kleur. Het is te gevaarlijk dat Arsenal dit pakket alleen voor zijn of haar laatste seizoen op Highbury mag aantrekken, omdat het eindresultaat een look is waar maar weinigen genoeg van zouden krijgen.

waarom arsenaal kit?

"Onze grootste samenwerking is met de fans. Elke zaterdag en zondag gaan er vele duizenden volgers, en tientallen miljoenen mensen komen samen om naar voetbal te kijken. Het idee dat Arsenal terugkomt in een geheel witte pakket en zeggen 'No More Red' zal hopelijk mensen doen denken 'Wacht even, wat is hier aan de hand?' - kijk dan extra en probeer extra te ontdekken, "vertelde acteur Idris Elba aan Sky Sports News. Voor het volgende seizoen besloot nieuwe supervisor Bertie Mee het Arsenal-shirt terug te veranderen naar een shirt met witte mouwen. Speler Frank McLintock, geloofde de witte- Shirt met mouwen ongelukkige, geplaagde supervisor Billy Wright om terug te keren naar het originele geheel rode type.In het zomerseizoen van 1965 was de groepsfoto van Voetbaltenues Arsenal 2022 voor het seizoen van hen in shirts met witte mouwen.

In december haalde de Eliteserien-kant de krantenkoppen over de hele wereld toen het de allereerste kit met een QR-code onthulde. Die code, die mogelijk wordt afgedrukt op de derde tenues van de club voor het komende seizoen van 2022, leidt gebruikers naar een pagina met details over de mensenrechtencontroverses in Qatar. In het verlengde van  Arsenal's No More Red-campagne, werpt SportsPro een diepere blik op hoe sommige clubs en liefdadigheidsinstellingen gebruikmaken van halve shirts om sociale doelen die het voetbalveld overstijgen onder de aandacht te brengen.

Het komt na de bevestiging van vorige week van een document over 30 dodelijke slachtoffers van tienermessen in Londen in 2021. Arsenal binnen de Gemeenschap levert al wekelijks sport- en academische programma's aan meer dan 5.000 jongere mensen. Londen heeft tussen juni 2020 en juni 2021 meer dan 10.000 mesmisdrijven geconstateerd. In de kraag staat het logo van het Arsenal for Everyone-initiatief. Arsenal for Everyone werd in 2008 gelanceerd om reclame te maken voor het assortiment. Voor het eerst sinds de terugkeer van Adidas naar de club, zijn de 3 Stripes marineblauw.

Is Uksoccershop echt?

UK Soccer Shop is een webwinkel voor een breed wereldwijd assortiment replicastrips die in 2005 werd gelanceerd. Het wordt gerund door Simon Pretswell (35/36 jaar) uit Hamilton, een Schotse stad 20 kilometer ten zuidoosten van Glasgow.

Het is een unieke variatie op het traditionele huisontwerp van Arsenal. In plaats van de hele mouw wit te laten zijn, loopt een enkele streep van de nek naar de pols en langs de zijkant van de maag. Het design zou klasse uitschreeuwen, maar daarvoor is het veel te verfijnd.

Arsenal en Adidas zullen samenwerken met het 'Arsenal in the Community'-collectief om de passies van kinderen om te zetten in carrières met hulp van bekwame creatievelingen, waaronder artiest Reuben Dangoor en Rinse FM DJ Emerald Lewis. Er waren meer dan 10.000 mesmisdrijven in Londen tussen juni 2020 en juni 2021 en vorig jaar werd ook het hoogste aantal tienermoorden in een jaar in Londen opgemerkt sinds het begin van de registratie. Mijn zoon is een Met-politieagent en heeft me enkele afschuwelijke verhalen verteld over steekpartijen door jongeren en bendetradities. Zoveel kinderen hebben geen veilig mannelijk positiemodel om naar op te kijken. Veel hoger om te streven naar een voetballer dan een drugsdealer.

Wat is er niet meer rood?

No More Red is een initiatief tussen Arsenal en adidas waarmee adidas het al lang bestaande werk van Arsenal binnen de Gemeenschap ondersteunt om jongeren te beschermen tegen mescriminaliteit en jeugdgeweld. De marketingcampagne, ondersteund door Ian Wright en Idris Elba, zou Ben trots maken.

Comments