UA-145931898-1

To so Real Madrid trening srajce za drugo polovico sezone 2023-2024

Comments · 55 Views

To so Real Madrid trening srajce za drugo polovico sezone 2023-2024

Real Madrid in sta predstavila novo otroški dres treningov za drugo polovico sezone 2023-2024. Ta kolekcija vključuje tudi popolnoma novo treningsko srajco in ogrevalno srajco. Los Blancos nosi te komplete samo med treningom in ogrevanjem v drugi polovici sezone in je tudi zadnja kolekcija sezone. Šele junija bosta klub in predstavila novo kolekcijo za sezono 2024-2025.
Trenirna srajca Real Madrid 2024 ima tudi vse funkcije TIRO 23 predloge. Trenirna srajca ima trendovsko kombinacijo barv, ki se popolnoma ujema s statusom in identiteto kluba. Rumena/zlata baza je referenca na impresivno nagradno skrinjo ''Los Blancos'', vijolična pa je zdaj vtkana v DNK kluba. V preteklosti so bile številne obleke španskega nogometnega kluba vijolične. Telo trening srajce je rumeno, rokavi pa vijolični z rumenimi črtami na dnu. Ovratnik nogometne srajce je tudi vijoličen in enako velja za logotip na desnem prsnem košu. Na levi prsi je logotip kluba. Poleg tega so stranice opremljene z vijolično površino. Komplet za vadbo Real Madrid 2024 dopolnjujejo vijolične trening hlače s klubom in logotipi v rumeni barvi. črte na straneh so tudi rumene.
Ogrevalna srajca Real Madrid 2024 je temno modra in ima vsestranski potisk. Ta vzorec izgleda nekoliko podoben tisku ''Infinity'' na Real Madrid Outshirt 2023-2024. Ampak ni. Ko pozorno pogledate vzorec, simboli na ogrevalni majici ustvarjajo začetnice kluba (RM). Ponavljajoči se vzorec teh črk ima nekoliko drugačen odtenek temno modre.
Ko je bilo razkrito, da velikani premierne lige nogometni kompleti spremljajo položaj obetavnega branilca Atalante Giorgia Scalvinija, je ekipa Get Italian Football News poslala italijanski nogometni novinar Mirko Di Natale svoj vpogled v morebitno gibanje na trgu prenosov.Kljub temu, da 20-letna pogodba poteče šele poleti 2028, so Rdeči hudiči navdušeni nad italijanskim mednarodnim tekmovanjem zaradi njegove izjemne sezone prejšnjega mandata in njegove odlične oblike v tej sezoni, saj je bil doslej v 16 tekmah Serie A pod trenerjem Atalante Gianom Pierom Gasperinijem.Poleg tega je Scalvinijeva eksponentna rast in izjemna sposobnost obrambe prislužila zaupanje trenerja Azzurrija Luciana Spallettija, saj je vzhajajoča zvezda opravila sedem nastopov za italijansko reprezentanco od svojega prvenstva poleti 2022.Mirko se je dotaknil, ali predvideva odhod 40 milijonov evrov branilca v Manchester United resnično možnost v zimskem transfernem oknu ali pa gre za potezo, ki bo verjetneje prišla do konca sezone 2023/24.
Kolikor vem, Manchester United zelo pozorno gleda branilce na trgu. Klubu je res všeč Giorgio Scalvini, vendar vem, da sledijo tudi Radu Dragusinu iz Genove. Mislim, da nameravajo januarja narediti korak v tej vlogi, vendar morajo obstajati idealni pogoji."Mirko je razkril, da se je tudi nekaj drugih evropskih velikanov želelo vključiti v tekmo za dosego storitev Giorgia Scalvinija:
"Najboljšim angleškim klubom je Scalvini res všeč, tako kot je bil pred kratkim povezan z Real Madrid in Bayern München."Poleg tega je Mirko razpravljal o idealnih alternativnih podpisih v vlogi centralnega hrbta, če bo Scalvini v bližnji prihodnosti odšel v vrhunski klub:"Atalanta se je začela premikati, https://www.kupitinogometnidresi.com,zanimanje za Dragusin nam lahko pomaga bolj razumeti Scalvinijevo prihodnost. Januarja se lahko pojavi zanimiv trikotnik: Real/Varane, Scalvini/ManUtd in Dragusin/Atalanta, vendar so to do danes le hipoteze.

Comments