UA-145931898-1

SANAL SEKS HAKKINDA SAMİMİ BİR HİKAYE

Comments · 492 Views

Yerli chat sitesinde her türlü seks konularını konuşarak kendinize güzel bir ortram oluşturmanız mümkün olucaktır


Bu hikaye sadece birkaç yıl önce yaşandı. Tavsiyeler üzerine sosyal ağda bir kişiyle tanıştım ve yazışmaya başladık. Birkaç gün sonra sohbet Skype'a geçmeyi önerdi. İşte o zaman sanal hikayelerim başladı... İyi biriydi, arkadaş canlısıydı ama benden binlerce kilometre uzaktaydı ve ben annemle babamla ülkenin diğer ucunda yaşıyordum. Onunla sanal olarak sohbet etmemin tek nedeni sıkılmamdı. Erkeklerin ilgisini arzuluyordum.

sanal tarih

SEKS HİKAYELERİ
Ben 19 yaşındaydım, yazıştığım kişi ise 32 yaşındaydı. Bütün gece konuştuk, güneşin altında her şeyi tartıştık. O masasında oturmayı seviyordu, ben de Skype üzerinden konuşurken yatakta uzanmayı seviyordum. Sonunda kamera karşısında konuşmak istediğimi, onun kişisel varlığını özlediğimi, yüzünü görmek ve sesini duymak istediğimi söyledim. Bu onu rahatsız etti ve sonra evli olduğunu itiraf etti. Birkaç dakika sessiz kaldım, bu onu tedirgin etti ve sonra her şeyin yolunda olduğunu yazdım çünkü iletişimimiz tamamen masumdu.

Bu birkaç dakika boyunca cevap vermediğim halde dar bir üst ve kısa şort giymeyi başardım. Onu Skype'tan aradım. Siyah bir tişört giyiyordu ve evindeki masada oturuyordu. Yatağımda oturuyordum. Sohbete "vay be" yazdı. Gülümsedim. Sesini duymak istediğimi söyledim. Daha sonra “Merhaba” dedi ve eşi evde olduğu için sessiz konuşması gerektiğini ekledi.

Sohbete şunu yazdım: "Heyecanlıyım." Yakalanacağını, pişman olduğunu söyleyip ağdan ayrıldı. Cevap vermedim.

Hafta sonu boyunca çevrimiçi yabancım birkaç mesaj gönderdi . Her şeyi görmezden geldim. Sonunda Pazar akşamı basitçe şunu yazdım: "Merhaba :)."

Neredeyse anında yanıt verdi, nasıl olduğumu sordu ve ardından beni görüntülü sohbet yoluyla aradı. Lambanın sıcak ışığı yüzünü aydınlatıyordu. Odamdaydım ve birkaç mum yaktım ama aynı zamanda parıldayan ve odam için sıcak, rahatlatıcı bir atmosfer yaratan bir lambam da vardı.

Bana karısının arkadaşlarıyla dışarı çıktığını söyledi. Gülümsedim ve sohbet edebileceğimiz anlamına geldiği için memnun olduğumu söyledim. Bana haftasonumu sordu ve ben de sütyen giymediğimi ona gösterdim. Ortalık sessizleştiğinde ona daha fazlasını görmek isteyip istemediğini sordum. Tamamen yalnız olup olmadığını açıkça kontrol ederek sağına baktı ve gülümsedi, evet dedi ve başını salladı. Siz de güvenilir bir partner hayal ediyorsanız, şehrinizdeki bekar kızlar sizi bekliyor !

Gömleğimin düğmelerini açtım ve 5 beden göğüslerimi sıktım. Ağzı sonuna kadar açıktı ve çok lezzetli olduklarını söyledi. Onu görmezden gelip konuşmaya devam ettim.

sanal seks hikayesi

Şu anda tek düşünebildiğinin göğüslerim olduğunu görebiliyordum. Onları tekrar görüp göremeyeceğini sordu. Başımı salladım, dizlerimin üzerinde doğruldum ve gömleğimi kaldırıp göğüslerimi açığa çıkardım. İzlemeyi bırakamadı. Ona daha fazlasını görmek isteyip istemediğimi sordum ve o da "evet" diye fısıldadı. Dört ayak üzerine çöktüm ve kameradan uzaklaşarak ona külotumu ve kıçımı gösterdim, eteğimi belime kadar kaldırdım. Kıçımı biraz kıpırdattım ve bacaklarımı çaprazlayarak geriye yaslandım. Ama gömleğimi çıkarmadım, göğüslerimi açıkta bıraktım ve göğüs uçlarımla oynadım.

Bana yatak sohbet odasında nelerden hoşlandığımı sormaya başladı ve en müstehcen hikayemi anlatmamı istedi. Hızlı hareketleri sevdiğimi ve en kirli hikayemin ailemin yatağında seviştiğim zaman olduğunu söyledim.

Bana hızlı seksten de hoşlandığını ve en kirli hikayesinin bir aile partisinde tuvalette karısını becerdiği zaman olduğunu söyledi. Ona gülümsedim, o da benim gibi çok heyecanlıydı ama karısını düşünmesini istemiyordum. Çapraz bacaklarımı ve külotumu görebilmesi için kamerayı indirdim. Külotumun içinden amıma dokunmaya başladım ve onun bana bakışını izledim. Ona çok az seks yaptığımı söyledim.

Elimi külotumun içine soktum ve ne kadar ıslandığımı hissettim. Parmaklarımı uzattım ve meyve sularımla parıldadıklarını görebilsin diye kameraya doğru tuttum. Başını ellerinin arasına aldı ve bana inanılmaz derecede heyecanlı olduğunu söyledi. Külotumu çıkardım ve yatağa daha da yaslandım, böylece pembe amım artık tamamen ona açıktı. Ona ne yapmam gerektiğini sordum, o da kendime dokunmamı söyledi. Annemle babam evde olduğu için ona sanal seks hikayemizde sessiz olması gerektiğini söyledim. Parmağımı klitorisimin üzerinde gezdirdim ve harika hissettim, sonra parmağımı deliğime ittim ve elimden geldiğince sert bir şekilde vurmaya başladım.

SANAL SEKSTEN BOŞALMAK - HİKAYE
Penisini çıkardı ve okşamaya başladı. Ona daha iyi görebilmek için kamerayı indirmesini söyledim. Sağa bakmaya devam etti: Karısının arkadaşlarıyla hiçbir yere gitmediğinden şüpheleniyordum.

sanal hikayeler

Onun kendisini yavaşça okşamasını izlerken meme uçlarımı çimdikledim ve parmaklarımla onları kızdırmaya başladım. Penisi bir sopa kadar büyük ve sertti. Ona sikinin muhtemelen benim için çok büyük olacağını söyledim. Boşalabileceğini söyleyerek kendine dokunmayı bıraktı.

En sevdiğim yapay penisimi kapmak için bir anlığına ekrandan ayrıldım . Bunu ona gösterdim ve onun aletiymiş gibi davranacağımı söyledim. Aç bir şekilde yapay penisi emdim, ağzımı kameraya doğru kaldırdım, böylece derin gırtlakladığımı görebiliyordu. Sonra geri çekildim ve hafifçe inleyerek onu içime sokmaya başladım. Ben yukarı aşağı hareket ederken, o da aletini tekrar sarstı ve hızımı kuvvetli bir şekilde arttırdı.

Serbest elimi meme uçlarımı sıkmak için kullandım, diğer elimle ise penisimi giderek daha hızlı ittim.

Ona boşalacağımı, sırt üstü yatacağımı ve bacaklarımı kaldıracağımı, yapay penisi daha hızlı, daha hızlı, daha hızlı iteceğimi söyledim, ta ki içimde bir orgazm patladığını, sıvılarımın dışarı fırladığını ve vibratörün her yerine döküldüğünü hissedene kadar. Hareketlerimi yavaşlattım ve zaten sorunsuz bir şekilde hareket ettirerek orgazmdan çıkıyordum.

Geldiğimde karnında sperm gördüm. Temizlemek için kısa bir süreliğine odadan çıktı ve geri döndü. Zaten kıyafetlerimi çıkarmıştım ve tamamen çıplak bir şekilde oturup onun dönmesini bekliyordum.
Yıllardır böyle boşalmadığını ve tekrar yapmak istediğini söyledi. Ne zaman sanal tarih okumak isterse hazır olduğumu, ancak karısının evde olmadığından yalnızca kendisinin emin olması gerektiğini söyledim. Bana ne demek istediğimi sordu. Sonra ben de temizliğe gittiğinde karısının monitöre baktığını ve beni çıplak gördüğünü söyledim.

Şok görünüyordu ama ona bir öpücük gönderdim ve beni özlediğinde onu aramasını söyledim. Bununla sanal hikayelerimizin sohbetini bitirdim. Ve evet, bazen hâlâ kaltağın tekiyim.

Comments