UA-145931898-1

Wat gebeurt er als ik mijn Hotmail-wachtwoord verlies?

Comments · 240 Views

Het verliezen van uw wachtwoord is pijnlijk, en het wordt nog pijnlijker wanneer u het wachtwoord van uw belangrijkste account verliest.

Het verliezen van uw wachtwoord is pijnlijk, en het wordt nog pijnlijker wanneer u het wachtwoord van uw belangrijkste account verliest. Als je een Hotmail-account hebt, dan moeten we er rekening mee houden dat dit account van jou echt belangrijk voor je moet zijn. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen als u uw wachtwoord kwijtraakt, zoals een klacht indienen bij Microsoft of proberen te onthouden wat uw wachtwoord was. In dit artikel zullen we u door enkele stappen leiden die u kunt nemen om uw wachtwoord te wijzigen, en verder vertellen we u hoe u kunt voorkomen dat u uw Hotmail-wachtwoord kwijtraakt.


Wat te doen als u uw Hotmail-wachtwoord kwijtraakt

1. U kunt de herstelpagina van Microsoft gebruiken op https://account.live.com/resetpassword.aspx. zodat u weer toegang kunt krijgen tot uw Hotmail-account. Mogelijk wordt u gevraagd om de antwoorden op beveiligingsvragen die u eerder langs de route hebt gesteld, in te dienen of om accountgegevens te verstrekken om uw identiteit te verifiëren.

2. Selecteer de situatie die overeenkomt met u op het beginscherm van de herstelpagina, in dit geval "Ik ben mijn wachtwoord vergeten". Druk vervolgens op de knop Volgende.

 
3. Volg de instructies voor het invoeren van de tekens die op het scherm worden weergegeven na het invoeren van het adres van het Hotmail-account dat u probeert te herstellen op het tweede scherm. Deze karakters zijn er om te voorkomen dat softwarebots de website hacken. Druk vervolgens op de knop Volgende.

4. Je hebt een aantal opties op het volgende scherm om je identiteit te verifiëren en de controle over je Hotmail-account terug te nemen. U kunt tweestapsverificatie instellen om beveiligingscodes te verzenden naar een back-up-e-mailadres dat u mogelijk al hebt opgenomen in uw Hotmail-instellingen toen u uw account voor het eerst beschermde.

 
5. Andere opties zijn het verzenden van een sms naar een mobiel apparaat, bellen naar een vast of mobiel nummer dat wordt vermeld in uw accountinstellingen, of het ontvangen van een beveiligingscode van een app voor mobiele identiteitsverificatie zoals Google Authenticator of Microsoft Authenticator voor Android, iOS of Windows Phone.

6. Vink het selectievakje aan naast "Ik heb geen van deze" en klik op de knop Volgende als geen van de gegeven methoden uw identificatie met succes kan bevestigen. In het volgende scherm wordt u gevraagd een ander e-mailadres op te geven (of u te registreren voor een nieuw Outlook.com-account), zodat Microsoft u een beveiligingscode kan sturen, waarmee u uw account kunt ontgrendelen en aan het eind een nieuw wachtwoord kunt kiezen.

Voor meer vragen kunt u onze experts raadplegen op Contact hotmail nederland en uw problemen snel oplossen.

 

 

 

Comments