UA-145931898-1

Een geïllustreerde gids voor Tottenham Hotspur House Strips 1882

Comments · 94 Views

Aanvankelijk speelden de jongens onderling videogames en vriendschappelijke wedstrijden tegen verschillende lokale clubs. De eerste geregistreerde wedstrijd vond plaats op 30 september 1882 in de richting van een lokaal team genaamd de Radicals, die Hotspur 2-0 misplaatste. Het team ging h

Fans van Tottenham hebben al een glimp opgevangen van Nike's nieuwste huisontwerp met de populaire website Footy Headlines die in maart beelden van het shirt publiceerde. Tottenham-volgers hebben vrijdagochtend misschien een kleine verandering opgemerkt in de sociale-mediaplatforms van de club. Dat ze de 3-0 misplaatst hadden om het naar een Bayern München-staf te brengen met hun eigen, veel betere, derde uitrusting, was een soort poëtische gerechtigheid. Ik hoop dat dit snelle artikel iets heeft uitgelegd over het historische verleden van shirts die Spurs in de loop van de tijd hebben gebruikt.

waarom tottenham hotspur jersey

Twee jaar later, in 1898, slechts een jaar eerder dan het lidmaatschap verhuisde naar de White Heart Lane, maakten de verblijfsuniformen van de Spurs hun laatste evolutie door en werden het witte en marineblauwe uniform van Voetbaltenues Tottenham Hotspur dat we tegenwoordig allemaal kennen. Het ontwerp van het Tottenham-thuisshirt heeft in de beginjaren van het lidmaatschap een behoorlijke revolutie doorgemaakt en was vrij compleet anders dan de sneeuwwitte shirts waar de Spurs momenteel om bekend staan. De leden begonnen in de eerste jaren van hun bestaan ​​deel te nemen aan marineblauwe truien met een paarse "H" op de linkerborst, maar schakelden in 1884 al snel over op een "in vieren gedeeld" ontwerp nadat ze de Blackburn Rovers de FA Cup-finale hadden zien winnen in zo'n kleding.

Is hummel een Indiaas merk?

Hummel, opgericht in 1923, is een Deens model voor schoenen en sportkleding met diepe wortels in voetbal en handbal.

Duurzaam en comfortabel, ze zijn perfect voor de slijtage van concurrenten, of als informeel aantrekken als je niet in de sector bent. Je vindt er ook uitrusting en uitrusting, zoals zakken voor sportclubs, mutsen en ballen. Of je nu naar een sportbar in de buurt gaat, of op tournee gaat naar het VK, deze prachtige truien en shirts zijn net zo belangrijk als de plicht. Aangezien vrijdag 100 jaar geleden is sinds het beroemde embleem verscheen op Tottenham-shirts voor de eerste keer in de 1921 FA Cup ultieme overwinning op Wolves, hebben Spurs een campagne gelanceerd ter ere van hun iconische badge. Deze moderne transformatie van een favoriet bij fans bleek meteen een groot succes onder de fans.

Waarom heeft het sporenembleem een ​​basketbal?

Sir Henry - of Harry - verwierf de bijnaam Hotspur vanwege de beste manier waarop hij zijn sporen gebruikte tijdens het gebruik. De leden namen een kuif met bal en haan aan omdat hanenbestrijding (deelnemers aan een populaire sport in de tijd van Sir Harry) ooit was uitgerust met kleine, scherpe sporen. Spelers begonnen in 1921 voor het eerst het gloednieuwe embleem op te zetten.

Maar zelfs dat ontwerp werd vervangen toen Tottenham uitgroeide tot deskundig lidmaatschap. Tussen 1896 en 1898 traden de Spurs nu op in dun gestreepte, chocolade- en gouden truien. Deze apparatuur markeerde echter de laatste jaren van glanzende kleuren voor Tottenham's huisvideogames.

Wat is de betekenis van in de arena

1 : een gebied in een Romeins amfitheater voor gladiatorengevechten. 2a : een afgesloten ruimte die wordt gebruikt voor openbare recreatie. b : een constructie die een omgeving bevat. 3a: een interessegebied, oefening of concurrent op het politieke gebied. b: een plek of situatie voor controverse in de openbare ruimte.

"Alles met Hummel en Holsten gaat door zodra ik ze op de positionering plaats", zegt Lee Tattam, een Spurs-fan die ongeveer 800 voetbalshirts bezit en de website kitman.co.uk beheert die traditionele tenues verkoopt. Dat aantal bestaat uit ongeveer 60 Spurs-shirts - een bepaling die groter was totdat "een ontevreden ex er een paar verwijderde". Zwart van top tot teen - jersey, shorts en sokken - de uitrustingsopties een aantal up-to-date details. Een gouden Nike Swoosh, lidmaatschapsembleem en sponsormerk sieren de ingang van het shirt, waarbij het geborduurde embleem en Swoosh opvallen dankzij een verhoogde rand. Handgeweven model van het logo uit 1983. De daaropvolgende twee herontwerpen van de badge werden niet met enthousiasme ontvangen en elk embleem duurde slechts twee jaar.

Waarom hebben de Spurs totaal verschillende shirts?

Toen de gamers van Tottenham in de rij stonden voor de FA Cup-finale van 1987, leek er iets mis te zijn. ... In ieder geval gaf de FA de Spurs het groene licht om het biermodel op hun shirts te houden en dus werden alle zes uitrustingen - inclusief de jeugdgroep - verzonden om het specifieke wedstrijdborduurwerk op de ingang te laten naaien.

Sugar verhoogde zijn belang tot £ 8 miljoen in december 1991 en werd de dominante partner met een efficiënt beheer van het lidmaatschap. In 2000 begon Sugar te overwegen de club te promoten en in februari 2001 bood hij het grootste deel van zijn aandelen aan aan ENIC International Ltd. In 2007 kocht Tottenham een ​​website bij Bulls Cross in Enfield, een paar kilometer ten zuiden van hun voormalige verdieping in Cheshunt. Op de website werd een nieuw coachingsveld gebouwd voor £ 45 miljoen, dat in 2012 werd geopend. De 77 hectare grote website heeft 15 grasvelden en anderhalve kunstgrasvelden, evenals een overdekt kunstgrasveld in de bouwen.

Tottenham deelt bovendien opmerkelijke rivaliteit met andere Londense clubs Chelsea en West Ham United. De rivaliteit met Chelsea is van ondergeschikt belang aan die met Arsenal en begon toen Tottenham Chelsea versloeg in de FA Cup-finale van 1967, de allerlaatste in Londen ooit. West Ham-aanhangers zien Tottenham als een bittere rivaal, hoewel de vijandigheid gewoon niet in dezelfde mate wordt beantwoord door Tottenham-fans. Spurs speelden hun eerste wedstrijden op openbaar terrein aan de Park Lane-kant van Tottenham Marshes, de plek waar ze moesten afbakenen en hun eigen veld moesten voorbereiden.

Wat was de favoriete sport van Bob Marley?

Bob hield van voetbal - of voetbal, zoals de wereld het noemt.

Comments