UA-145931898-1

Hoe verwijder ik de kijkgeschiedenis op Facebook met een mobiel?

Comments · 290 Views

Facebook is een sociale netwerksite die wereldwijd door miljarden mensen wordt gebruikt, sommigen gebruiken het voor persoonlijk gebruik en sommigen voor professionele doeleinden. Maar op de een of andere manier kunt u problemen tegenkomen, zoals uw account wordt geblokkeerd of op de een o

Heb je hulp nodig bij het verwijderen van de bekeken geschiedenis op Facebook met een mobiel? Nou, dan ben je zeker op de plek beland waar je moet zijn. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u direct bellen op het Facebook telefoonnummer. Waarna de efficiënte experts u voorzien van de meest betrouwbare oplossingen.


Hieronder volgen de stappen om de bekeken video's op Facebook te verwijderen met een iPhone en Android:
 Allereerst moet u beginnen met het navigeren naar Facebook.
 En dan moet je op de 'Drie horizontale lijnen' tikken naast het belpictogram rechtsonder.
 Nadat je dit hebt gedaan, moet je omhoog vegen en de optie 'Instellingen en privacy' uitvouwen.
 Vervolgens moet je naar 'Instellingen' gaan.
 En nu moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte 'Je Facebook-informatie' en vervolgens naar het 'Activiteitenlogboek'. Je kunt nu doorgaan en je informatie en enkele andere instellingen beheren. U ziet het verschijnen onder het tabblad 'Toegang tot uw informatie'.
 Op de pagina ziet u de opties 'Facebook-activiteitenlogboek' en daarboven 'Filters, activiteit beheren, archiveren en prullenbak'.
Als je nu niet filtert op 'Jaar', verschijnt er een hele lange lijst van 'Vandaag' met je video-kijkgeschiedenis van Facebook.
Je moet ervoor kiezen om filters voor 'Jaar en categorie' in te stellen en het 'Jaar' te kiezen waarvan je de Facebook-kijkgeschiedenis wilt verwijderen' en de 'Categorie' moet worden ingesteld op 'Video's die je hebt bekeken'. U moet nu op de optie 'Gelogde acties en andere activiteiten' klikken.
 Je moet ook op de lijst 'Video's die je hebt bekeken' klikken door op de 'Drie stippen' te tikken naast de video die je uit de kijkgeschiedenis wilt verwijderen.
 Eindelijk, je hoeft alleen maar op de knop 'Verwijderen' te tikken en dan ben je helemaal klaar.


Als u eenmaal klaar bent met het hierboven verstrekte proces, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde op elk moment af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook-servicenummer. U heeft dan de meest capabele en in aanmerking komende technici om u binnen de kortste keren te helpen.

Comments